Hoe werkt het?

1

Reserveren

Bel of mail Brug te Huur en reserveer een werkplek voor de gewenste tijd en datum.
2

Onderdelen regelen

Tot een dag van tevoren kunt u onderdelen bestellen via Brug te Huur (wanneer op voorraad). U kunt uw benodigde onderdelen uiteraard ook zelf meenemen.
3

Borg

Zorg dat u 150 euro borg contant bij u heeft. De borg pinnen is ook een mogelijkheid, maar dan moeten wij het geld terugboeken en duurt het een aantal dagen voordat de terugboeking verwerkt is.
4

Aan de slag

U kunt nu aan de slag bij een werkplek van Brug te Huur om uw reparatie uit te voeren. Medewerkers helpen u graag als u vragen heeft.

Hieronder een rekenvoorbeeld waaruit blijkt hoeveel u bespaart als u een brug huurt in plaats van uw auto wegbrengt naar een garage op Schouwen-Duiveland. De voorbeeld klus is remblokken vervangen van een Alfa Romeo Mito.

Brug te Huur is een “doe het zelf”- garage. Wij bieden u hier de ruimte om zelf met uw auto aan de slag te gaan in onze professioneel ingerichte werkruimte. U huurt de ruimte, inclusief hefbrug en diverse gereedschappen, voor een bepaalde tijd. Daarnaast kunt u (tegen betaling) ook nog gebruik maken van ander professioneel gereedschap, zoals soldeer- en  lasapparatuur.

Bijvoorbeeld als uw auto APK gekeurd moet worden, kunt u bij ons uw kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, zoals remschijven vervangen en banden wisselen.

Prijsberekening Brug te Huur
1 uur garagehuur  €       20,00
1 set remblokken TRW  €         31,40
Afvoerkosten  €           2,50
Remreiniger  €                –
Totaal  €        53,90
Garage Prijs Prijsverschil
Brug te Huur € 53,90
Garage Zierikzee € 159,07 € 105,17
Garage Nieuwerkerk € 194,93 € 141,03
Garage Oosterland € 187,67 € 133,77

Als u zelf de handelingen kunt uitvoeren, bespaart u dus meer dan €100!

Heeft u onderdelen nodig? Dankzij onze samenwerking met AOC kunnen wij onderdelen voor u bestellen en snel op onze locatie laten leveren.

Voor een complete prijslijst voor het huren van een brug met gereedschap, ga naar de pagina prijzen en reserveren .